Voleibaliştii de la Tomis s-au reprofilat ca... bucătari !

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Voleibaliştii de la Tomis s-au reprofilat ca... bucătari !

Monden 26 Noiembrie 2007 / 00:00 565 accesări

Aflaţi în pauză competiţională, jucătorii de la Club Volei Municipal Tomis Constanţa au fost invitaţi, sîmbătă seară, de antrenorul principal Stelio De Rocco, la o şedinţă de pregătire cu totul specială. Terenul de volei a fost înlocuit cu... bucătăria unui restaurant din Mamaia, acolo unde Ashlei, Meyer, Hein, Began şi secundul Massimiliano Giaccardi şi-au demonstrat talentele gastronomice. „Am încercat să ne relaxăm după atîtea antrenamente, dar să fim împreună şi în afara terenului. Avem un lot cu jucători de multe naţionalităţi, de culturi diferite. De aceea mi s-a părut interesant că fiecare să gătească din specialităţile ţării sale, pentru a strînge şi mai mult legăturile dintre jucători. Aflăm multe unii despre alţii cu prilejul unor asemenea evenimente, iar pentru a construi o echipă e nevoie şi de aşa ceva”, a declarat De Rocco. Împreună cu soţiile sau logodnicele, iar Began şi Ashlei chiar şi cu copiii, voleibaliştii constănţeni s-au relaxat gătind (unii acasă, alţii chiar la restaurant), şi apoi... consumînd ce au pregătit, alături de antrenori şi de conducerea clubului. Exuberantul italian Massimiliano „Max” Giaccardi a gătit paste, mexicanul Meyer a pregătit o specialitate elveţiană, pentru că a jucat mulţi ani în Ţara Cantoanelor şi logodnica lui este elveţiancă, Ashlei o salată specială din Brazilia („am ales de data asta ceva mai uşor, pentru că în bucătăria braziliană se găteşte destul de gras”), americanii un soi de... musaca, iar desertul a fost asigurat de Began („prăjituri din zona Ardealului, de acolo fiind soţia mea”) şi Erkan, însă ultimul a... trişat, cumpărînd ceva gata pregătit, de la un restaurant cu specific turcesc din Constanţa! „E mai greu în bucătărie decît la antrenament!”, s-a plîns căpitanul echipei, Radu Began, în numele coechipierilor săi, însă doar pînă cînd toată lumea s-a aşezat la masă şi a început să consume cu mare plăcere din ceea ce au pregătit jucătorii de la Tomis. „Totul a fost delicios, mi-a plăcut absolut tot ce au pregătit colegii mei”, a declarat Erkan, care de astăzi îşi va relua şi antrenamentele cu mingea, dar va continua fizioterapia la glezna accidentată.



12