Mulți consideră că, pentru a nu se îngrășa, trebuie să renunțe la zahăr. Și pentru a compena nevoia de dulce, aceștia folosescmiere pe post de îndulcitornatural, cu gândul că excesul de kilograme nu se va face prezent. Nutriţionistul Mihaela Bilic susţine afirmaţia conform căreia mierea ar ...
România ocupă locul al doilea în Europa în privința obezității infantile! Băutură din lapte cu caragenan, arome sintetice și două lingurițe de zahăr! Brânzică de vaci cu soluție de dezghețare a drumurilor și caragenan! Brânză topită cu 4 aditivi și 312 kcal per ...
Expresia „stil de viaţă sănătos“ este întâlnită la fiecare pas. Cu toate acestea, din păcate, prea puţine persoane au tăria de a renunţa la vechile obiceiuri şi de a merge pe drumul care ţine departe de medici şi spitale. Căci, aşa cum se ştie deja, un stil de viaţă greşit e ...
Un produs alimentar este scos de la vânzare din magazinele ”Mega Image”, el constituind un pericol, potrivit producătorului. Este vorba despre SOLARIS ZAHAR BRUT NERAFINAT 750G (Nr. Loturi: 181221; 190103; 190107; 190108; 190111; 190118; 190122), informează Autoritatea Națională ...
Potrivit unor studii recente, un aliment pe care şi tu îl consumi în fiecare zi este vinovat de răspândirea cancerului în tot corpul, potrivit realitatea.net. Consumul excesiv de zahăr intoxică celulele şi favorizează formarea tumorilor canceroase, arată studiile recente. Din nefericire ...
Descoperirile Asociației Pro Consumatori (fostă Asociaţia pentru Protecţia Consumatorilor din România - APC România, înfiinţată în anul 1990), organizaţie de utilitate publică,membră a Organizației Europene a Consumatorilor, sunt cutremurătoare! Specialiştii Asociaţiei au analizat ...
Mâncatul emoțional nu reflectă o nevoie de nutrienți a organismului, ci o nevoie de glucoză a creierului pentru că el cu asta se hrănește, spune Mihaela Bilic, medic nutriționist. Ea arată că pofta de dulce sau chiar de paste făinoase este „o chestiune care mai degrabă ține de o nevoie de ...
Gastrita este procesul inflamator localizat la nivelul mucoasei stomacului. Este una dintre cele mai frecvente afecțiuni ale tractului digestiv, provocată frecvent de un stil alimentar deficitar și dezorganizat, înmulțirea bacteriei Helicobacter Pylori în stomac, surmenajul moral, stresul cronic ...
Coca Cola sau Pepsi? Cu sau fără zahăr? Sau poate un suc natural? Tu ce preferi într-o zi călduroasă de vară? O întrebare la care analiștii de la KeysFin vin cu un răspuns inedit, bazat pe datele financiare ale principalilor jucători din piață. Studiul realizat de KeysFin arată, în mod ...
Astfel, au fost recunoscute ca operatori economici care desfășoară activități de fabricarea zahărului următoarele fabrici: 1. Antrepriza Zahăr Bod SRL – procesează zahăr din sfeclă de zahăr și zahăr brut din trestie; 2. Tereos România SA - procesează zahăr din sfeclă de zahăr și ...
Românii consumă în fiecare zi 70 de grame de zahăr şi doar trei grame de miere, iar această balanţă nu ne onorează sub nicio formă, a declarat, vineri, secretarul de stat în Ministerul Agriculturii, Daniel Botănoiu, la Târgul Naţional al Mierii, potrivit agerpres.ro. "Am ...
În ultimul timp, dieta fără zahăr a câștigat din ce în ce mai multă popularitate. Aceasta presupune renunțarea la zaharuri arificiale, precum și eliminarea mierii, a siropului de arțar, și chiar și a unelor fructe cu un conținut ridicat de fructoză, precum bananele. Celebritățile jură ...
Sunt periculoase și trebuie eliminate din dietă. Creierul uman este un organ uimitor, dar fragil. De cele mai multe ori, în loc să ne protejăm această parte esențială a organismului nostru, îi facem rău, inconștient. Cel mai mult ne atacăm creierul la nivel alimentar. Unii factori ...
Pentru a scăpa de corvoada gătitului, mulți oameni apelează la produse pe care le cumpără de-a gata din magazine. Puțini sunt însă cei care citesc etichetele, iar astfel ajung să pună pe mese o adevărată otravă. Un studiu al Asociaţiei pentru Protecţia Consumatorilor din România (APC ...
Dacă vreți să consumați mai puțin zahăr, ar fi bine să renunțați și la anumite mezeluri, sosuri, murături, salate și chiar sortimente de pâine produse industrial. Medicii le numesc alimente cu “zahăr ascuns” și ne avertizează că dependența de dulce se creează în timp, deși ...
Ți-e poftă de ceva dulce sau de paste făinoase? Mihaela Bilic, medic nutriționist, voluntar în cadrul proiectului ''Zâmbete pentru mame și copii'' al Fundației Policlinici Sociale Regina Maria, a explicat că avem de-a face cu "o chestiune care mai degrabă ține de o nevoie de ...